Over ons

Over ons

Met dertig jaar ervaring zijn we een begrip in de regio Zeist, maar inmiddels weten klanten uit heel Nederland ons te vinden. We zitten op een centrale locatie, zowel regionaal als landelijk. Dicht bij het centrum van Zeist en goed bereikbaar, ook per openbaar vervoer. Onze werkplaats is het technisch hart van het bedrijf, gerund door vier gedreven monteurs uit de top vijf van Nederland. Ons ervaren salesteam snapt dat het gaat om uw wensen en mogelijkheden. In de showroom draait alles om u.

Universeel garagebedrijf

We zijn niet gebonden aan een automerk, en daarom thuis in alle soorten auto’s. U kunt uw auto gerust achterlaten voor allerlei werkzaamheden, zoals onderhoud, reparaties en apk. We beschikken over een moderne en professionele garage, uitgerust met de nieuwste apparatuur. Heeft u autopech of -schade? We helpen u graag en regelen direct vervangend vervoer.

Autoverkoop en lease

Zoekt u een nieuwe auto of occasion? We hebben een ruim aanbod van verschillende merken. Ook kunt u bij ons terecht voor zakelijk en financieel maatwerk, bijvoorbeeld:
  • - Short Lease
  • - Private Lease
  • - Financial Lease
  • - Operational Lease
  • - Sale & Lease Back

RDW-erkend leerbedrijf

Kwaliteit en zekerheid gaan boven alles, daarom leiden we onze monteurs zelf op. De RDW heeft ons niet voor niets erkend als officieel leerbedrijf. We brengen onze liefde voor het autovak graag over op toekomstige collega’s. Die selecteren we zelf en uiterst zorgvuldig, zodat we de kwaliteit en service in eigen hand houden. Alleen de beste professionals werken dus aan uw auto.

ANWB Garagereviews

Benieuwd hoe anderen onze service beoordelen? Op de website van de ANWB leest u onafhankelijke recensies van onze klanten. Wij hopen dat u net zo tevreden bent als zij en horen graag ook uw mening. Laat dus vooral zelf een bericht achter.

Schrijf een recensie

Werkplaatsafspraak

Gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle merken.

Maak een afspraak

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Contactgegevens